Untitled Document

Szabályzat

Kérlek figyelmesen olvasd el az alábbi információkat, ez nem a kamuszöveg, hanem teljesen komoly.

A MyContacts oldal egyéni kezdeményezés, és egy közösségi oldal. Elsősorban a Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki karának készült, illetve azoknak, akik a karon már végeztek, illetve szoros kapcsolatba hozhatóak a karral (tanárok, cégek képviselői, stb.) Az oldalt csak rendeltetés szerűen szabad használni. Tilos külső programokkal az oldalt manipulálni.

Valós adatokat adj meg magadról, mert csak így van értelme az oldalnak. Kötelzően meg kell adnod a *-al jelölt adatokat. Az E-mail különösen fontos, mert arra küldi a rendszer az aktiváló kódot. Ha nem kapnál emailt a regisztrációt követő 2 órában, kérlek küldj egy emailt a holcam@gmail.com címre!

Az adatokról: A megadott jelszavad MD5 titkosítással kódoljuk, így az nagy biztonságban van. Ugyanakkor ha észreveszed, hogy valaki belépett a nevedben, kérlek értesíts engem és változtasd meg a jelszavad! A MyContacts saját szerveren fut, melyhez hozzáférése csak nekem van, így a megadott személyes adatok viszonylag nagy biztonságban vannak.

Amennyiben elfogadod a fentieket, már töltheted is ki a regisztrációs lapot!

Regisztráció

    Ki láthatja a magadott adatokat?
Azonosító*  
Jelszó*  
Jelszó újra *  
Vezetéknév*  
Keresztnév*  
Becenév  
Férfi/Nő  
Születési idő*
Névnap*
Melyik évben kezdted a kart
Város
Irányítószám
Utca, tér, stb
Házszám
Email-cím*
MSN cím
ICQ
Skype
Telefon
Általános iskolád
Középiskolád
Magadról pár szó  

 

BMEEOK.HU   |   GY.I.K.   |   KAPCSOLAT

Copyright © 2006 Gécsek Máté. Minden jog fenntartva.